DISPĂRUTĂ câteva luni de la TV, CRISTINA ȚOPESCU REVINE cu o emisiune la un post de știri. „Bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren”

DISPĂRUTĂ câteva luni de la TV, CRISTINA ȚOPESCU REVINE cu o emisiune la un post de știri. „Bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren”
DISPĂRUTĂ câteva luni de la TV, CRISTINA ȚOPESCU REVINE cu o emisiune la un post de știri. "Bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren"

Cristina Țopescu anunța în primăvară că renunță la cariera de jurnalist, pentru politică, după 12 ani în care a prezentat principalul jurnal de știri de la Prima TV. Ea declara atunci, într-un comunicat de presă, că s-a înscris în PSD, unde urma „să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susținut până acum și în calitate de jurnalist”.

Numai că, la opt luni de la acea declarație, Cristina Țopescu anunță că se întoarce în televiziune.

Cristina Ţopescu va avea, de sâmbăta aceasta, de la ora 19.00, la Antena 3 o nouă emisiune, Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu.

Producţia îşi propune să dezvăluie telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea în regim de breaking news a ştirilor respective”, se arată în comunicatul postului Antena 3.

Cristina Ţopescu a ales să dezvăluie puțin din ceea ce va face ea în acest nou proiect de televiziune.

„Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în acestă emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show. Pentru mine, însă, bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren, întotdeauna munca pe teren mi-a plăcut mai mult”, a declarat Cristina Țopescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X