Mâine seară, de la 20:30 – doar vocea conteză! Etapa blind-urilor continuă vineri cu voci puternice, atipice și care speră șă-și găsească antrenorul potrivit. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor încerca să găsească voci potrivite pentru echipele lor și vor lupta cu toate armele pentru a-i convinge pe concurenți să-i urmeze.

Irina profită de faptul că este singura reprezentantă a sexului frumos din rândul antrenorilor și vrea să cucerească concurentele spunând: „Cea mai mare greșeală este să ai o dependență de un bărbat”. Horia Brenciu și Tudor Chirilă pornesc o discuție aprigă despre importanța pieselor originale în rândul artiștilor, Tudor reproșându-i lui Brenciu: „Cover-urile nu sunt sursă de progres.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”. Brenciu încearcă să se apere spunând: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”.

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților. În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp.”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”.

Vineri seară, de la 20:30, Vocea României continuă cu a doua ediție de blind-uri.

Vocea României – Doar vocea contează!