Discursul care a uimit intreaga lume! Regina si-a invatat lectia: „Astazi e o zi foarte importanta”

Discursul care a uimit intreaga lume! Regina si-a invatat lectia: „Astazi e o zi foarte importanta”
Discursul care a uimit intreaga lume! Regina si-a invatat lectia: "Astazi e o zi foarte importanta"

Discursul care a uimit intreaga lume! Regina si-a invatat lectia: „Astazi e o zi foarte importanta”

Moştenitoarea la tronul Spaniei a pronunţat primul său discurs oficial la Premiul Princesas de Asturis comportându-se deja ca o adevărată regină.

Niciun articol de îmbrăcăminte care să sublinieze vârsta fragedă, din contră, a prezentat o maturitate neobişnuită pentru o fetiţă care în curând va împlini 14 ani, iar schimbarea look-ului vrea să evidenţieze acest lucru. Iar în faţa camerelor de luat vederi unde a ţinut discursul oficial la Premiul Princesas de Asturias, viitoarea regină Leonor părea dezinvoltă şi stăpână pe situaţie.

Mai ieri circulau acele imagine care au făcut înconjurul lumii….era prin aprilie 2018 când devenise viral acel „video otrăvit” unde o arăta pe regina Sofia încercând să facă poze cu nepoţelele Leonor şi Sofia, dar mama fetelor, Letizia, făcea tot ce-i sta în putinţă să împiedice dorinţa soacrei ei, aşezându-se în faţa obiectivelor fotografilor.

A trecut un an de atunci şi viitoarea regină Leonor a învăţat lecţia despre ce anume e bine să arăţi în public. Vorbeşte fără emoţiii, face pauzele aşa cum trebuie, câştigă timp pentru a arunca surâsuri publicului, titrează huffingtonpost.

„Astăzi e o zi foarte importantă a vieţii mele, zi pe care am aşteptat-o cu multă speranţă”, începe ea discursul. „Titlul meu îmi impune responsabilitate şi efort pentru a sluji Spania şi pe spanioli”. La sfârşitul discursului, îşi îmbrăţişează membrii familiei, aşezaţi în jurul său, menţinând acelaşi surâs de plastic, ca pentru o şedinţă foto…ca o regină care deja şi-a intrat în rol şi care priveşte de sus, cu îngăduinţă, proprii supuşi…

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X