Discursul care a uimit intreaga lume! Regina si-a invatat lectia: “Astazi e o zi foarte importanta”

Moştenitoarea la tronul Spaniei a pronunţat primul său discurs oficial la Premiul Princesas de Asturis comportându-se deja ca o adevărată regină.

Niciun articol de îmbrăcăminte care să sublinieze vârsta fragedă, din contră, a prezentat o maturitate neobişnuită pentru o fetiţă care în curând va împlini 14 ani, iar schimbarea look-ului vrea să evidenţieze acest lucru. Iar în faţa camerelor de luat vederi unde a ţinut discursul oficial la Premiul Princesas de Asturias, viitoarea regină Leonor părea dezinvoltă şi stăpână pe situaţie.

Citește și:

Mai ieri circulau acele imagine care au făcut înconjurul lumii….era prin aprilie 2018 când devenise viral acel „video otrăvit” unde o arăta pe regina Sofia încercând să facă poze cu nepoţelele Leonor şi Sofia, dar mama fetelor, Letizia, făcea tot ce-i sta în putinţă să împiedice dorinţa soacrei ei, aşezându-se în faţa obiectivelor fotografilor.

A trecut un an de atunci şi viitoarea regină Leonor a învăţat lecţia despre ce anume e bine să arăţi în public. Vorbeşte fără emoţiii, face pauzele aşa cum trebuie, câştigă timp pentru a arunca surâsuri publicului, titrează huffingtonpost.

Citește și:

„Astăzi e o zi foarte importantă a vieţii mele, zi pe care am aşteptat-o cu multă speranţă”, începe ea discursul. „Titlul meu îmi impune responsabilitate şi efort pentru a sluji Spania şi pe spanioli”. La sfârşitul discursului, îşi îmbrăţişează membrii familiei, aşezaţi în jurul său, menţinând acelaşi surâs de plastic, ca pentru o şedinţă foto…ca o regină care deja şi-a intrat în rol şi care priveşte de sus, cu îngăduinţă, proprii supuşi…