Dinescu, învăluit de o durere imensă. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Mașa, soția lui Mircea Dinescu, una dintre cele mai apreciate traducătoare de literatură și dramaturgie rusă, s-a stins la numai 58 de ani.

Dinescu, învăluit de o durere imensă. După această pierdere, Mircea Dinescu este învăluit de durere. Tragedia pe care vedeta de la TVR o traversat-o în această perioadă este bine ascunsă.

Ca un bun profesionist, deși este cuprins de durere, poetul nu a vrut să le arate colegilor drama prin care trece. A continuat să muncească și  a înregistrat o emisiunepe care o are la TVR cu Daniela Condurache invitată la ”Politică și Delicatețuri”.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

În timpul filmărilor, Mircea Dinescu și-a păstrat zâmbetul și jovialitatea obișnuită, însă când credea că nimeni nu-l vede, tristețea i se întipărea pe chip. Imaginile au fost surprinse într-o filmare de culise, realizată cu telefonul și postată pe pagina oficială a emisiunii.

În imaginea surprinsă se vede cum Mircea Dinescu stă într-un colț, singur la masă, cu privirea pierdută, potrivit wowbiz.ro.

Mircea Dinescu