Dincolo de povestiri

În noua ediție a emisiunii difuzată de Acasă TV marți, la 23.30, aflați secretele limbii române

Dincolo de povestiri
Dincolo de povestiri

În ediția de mâine a emisiunii, un român întărește ipoteza potrivit căreia limba română este „limba mamă” din care s-au format toate limbile Pământului, că România este o țară binecuvântată, un loc mistic, ales, iar cuvintele pe care românii le rostesc zi de zi ascund mistere fabuloase, pe care bărbatul a reușit sa le descifreze.

„Cuvântul Dumnezeu în limba română… este singura limba în care are opt litere, opt este infinitul, opt minute durează drumul luminii din soare până pe pământ. Acum 2000 de ani, în Europa, se vorbea, în speță, limba noastră și de atunci a început să fie falsificată”, susține bărbatul.
Elena Lasconi a stat de vorba cu tânărul pasionat de secretele ascunse în cuvinte, dar și cu un lingvist de seamă. Mai mult, se pare că ar exista mesaje ascunse în cele mai semețe simboluri ale țării… Monumente tăcute, dar care ar avea de spus o mie de povești.

Ce legătură au dacii, dar și evreii cu mesajele încriptate în limba română? Este vreo legătură între cuvântul românesc „acasă” și cronica Akasha? Telespectatorii vor afla răspunsurile marti, urmărind “Dincolo de Povestiri”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X