evzmonden.ro Web analytics

Din Playboy, la radiourile din Londra! Anca Pop difuzată de cinci ori pe zi in Marea Britanie

Din Playboy, la radiourile din Londra! Anca Pop difuzată de cinci ori pe zi in Marea Britanie
Din Playboy, la radiourile din Londra! Anca Pop difuzată de cinci ori pe zi in Marea Britanie

Anca Pop a cucerit Marea Britanie. Piesa ei, “Free Love”, a fost votata de peste 100.000 de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie in cadrul unui sondaj realizat de publicatia Ourstage. Artista din Romania este in prezent in atentia radiourilor din Londra care sustin noile nume din industria muzicala, iar Free Love este difuzata in heavy rotation de Amazing Radio.

Anca-Pop-UK

“Este un post de radio care a lansat, de-a lungul timpului, multi artisti noi. Celor de la Amazing Radio nu le este frica sa experimenteze, iar piesa va ca prinde foarte bine. Va fi difuzata, din cate am aflat, de cinci ori pe zi toata luna august”, declara Anca Pop.

Videoclipul piesei „Free Love” a fost vizualizat pe Youtube pana acum de 1,4 milioane de oameni. Anca Pop apare, odata cu lansarea piesei, pe coperta revistei Playboy Romania, si a lansat ulterior cel mai provocator videoclip al anului in Romania. Este vorba de primul live nude session din industria muzicala autohtona.

Nonconformista si lipsita de inhibitii, solista preferată a lui Goran Bregovic a reinterpretat piesa ei, „Free Love”, intr-o maniera originala, plină de aluzii sexuale și renuntand treptat la haine.

Anca Pop s-a nascut in Romania si, pana in urma cu cativa ani, a locuit in Canada. Artista are la activ colaborari cu Goran Bregovic pentru piesa ei, “Jealous Monster”, compunand chiar doua dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, „Champagne for gypsies”, lansat in 2012. Anca Pop este, de altfel, singura cantareata de la noi care a fost invitata sa cante pe scena cu artistul sarb la cateva concerte sustinute de aceasta in Romania si la Belgrad.

20_Anca Pop

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X