evzmonden.ro Web analytics

Din pacate, VESTI TRISTE despre Magicianul de la Abracadabra. Actorul Marian Ralea traieste cu un MARE REGRET: “Niciodată nu e prea târziu…”

Din pacate, VESTI TRISTE despre Magicianul de la Abracadabra. Actorul Marian Ralea traieste cu un MARE REGRET: “Niciodată nu e prea târziu…”
Din pacate, VESTI TRISTE despre Magicianul de la Abracadabra. Actorul Marian Ralea traieste cu un MARE REGRET: "Niciodată nu e prea târziu..."

Magicianul de la Abracadabra a fost un persoanaj indragit de multe generatii! Intotdeauna cu zambetul pe buze, marele actor Marian Ralea traieste cu un regret provacat fix de iubirea sa pentru scena. 

La varsta de 60 de ani, indragitul actor al copiilor a marturisit din suflet ca si-ar fi dorit sa isi intemeieze o familie si sa aiba copiii sai, insa a pus intotdeauna cariera pe primul plan.

In ciuda faptului ca are deja o familia frumoasa la teatru si iubeste foarte mult copiii, Marian Ralea nu a reusit sa isi intemeieze o familie si acasa, si nici nu a devenit tata pana acum, informeaza B1.

In ciuda suferintei sale pe marginea acestui subiect, indragitul actor este inca optimist si mai are o speranta ca intr-o zi va reusi sa isi vada visul implinit.

“S-a întâmplat, am avut atâţia copii lângă mine încât eram tatăl lor. Meseria de actor m-a atras mult mai mult, am simţit acolo împlinirea şi rostul meu în lume. Poate nu am fost atent când a trecut timpul, dar niciodată nu e prea târziu“, a spus Marian Ralea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X