evzmonden.ro Web analytics

Din pacate, VESTI TRISTE despre Alexandru Arsinel. Actorul trece prin MOMENTE CUMPLITE: “Avem neaparata nevoie de ajutorul Lui Dumnezeu”

Din pacate, VESTI TRISTE despre Alexandru Arsinel. Actorul trece prin MOMENTE CUMPLITE: “Avem neaparata nevoie de ajutorul Lui Dumnezeu”
Din pacate, VESTI TRISTE despre Alexandru Arsinel. Actorul trece prin MOMENTE CUMPLITE: "Avem neaparata nevoie de ajutorul Lui Dumnezeu"

In ultimii ani, Alexandru Arsinel a fost macinat de mai multe probleme de sanatate. Mai mult decat atat, sotia actorului, Marilena, este imobilizata dupa ce, in 2016, a cazut si s-a lovit la cap.

Avand in vedere problemele cu care se confrunta, Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru sotia sa bolnava si se roaga  sa isi revina dupa accidentul petrecut in urma cu doi ani.

„Visez ca Dumnezeu să se uite mai des asupra casei mele şi s-o ajute pe soţia mea. Asta îmi doresc foarte mult, să ştie că şi noi suntem nişte locuitori pe pământ şi avem neapărată nevoie de ajutorul Lui. Pentru că nu întâmplător spunem, aproape în fiecare zi, „Doamne ajută!“, a declarat Alexandru Arsinel intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X