}

Din păcate, încă o VESTE ȘOCANTĂ în presă. Este vorba despre doi JURNALIȘTI CELEBRI de la noi, REȚINUȚI pentru DROGURI

Mircea Badea a publicat imagini cu persoanele reținute pentru DEȚINERE ILEGALĂ DE STUPEFIANTE

Din păcate, încă o VESTE ȘOCANTĂ în presă. Este vorba despre doi JURNALIȘTI CELEBRI de la noi, REȚINUȚI pentru DROGURI
Din păcate, încă o VESTE ȘOCANTĂ în presă. Este vorba despre doi JURNALIȘTI CELEBRI de la noi, REȚINUȚI pentru DROGURI
Autor:
Din păcate, încă o VESTE ȘOCANTĂ în presă. Dup ce Oreste Teodorescu a fost audiat în dosarul druguri pentru VIP-uri, alți doi jurnaliști au fost reținuți pentru deținere ilegală de substanțe interzise.

Recent, Mircea Badea a dezvăluit că a primit poze cu doi jurnaliști cunoscuți care ar fi fost prinși cu droguri asupra lor, apoi a publicat imaginile.

Despre acest lucru a scris și jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook: ”Toți apostolii transparenței, ăia care râgâiau de fericire ca focile când un politician sau om de afaceri era executat pe stenograme sau cu înregistrări ce țineau exclusiv de viața privată, de drepturile și libertățile cetățenești, ȘTIU ca doi realizatori de televiziune au fost umflați la Neversea pentru deținere ilegală de stupefiante. Și toți aia de mai sus TAC; laolaltă cu subiecții. Pentru că au descoperit, subit, virtuțile protecției datelor cu caracter personal, secretul anchetei penale și, nu în ultimul rând, că nu asta e marea problemă a României. Nici nu vreau să mă gândesc ce titluri erau dacă era vorba despre mine, despre Badea sau Gâdea, despre oricine altcineva care nu era în linie…

P.S. Nu fac rău deliberat nimănui (de prost ce sunt, nici măcar celor care o merită în relația cu mine), m-aș bucura să se scoată și să nu le rămână copilul pe stradă, da-mi vine să vărs de scârbă. Asta nu mai e solidaritate de breaslă, ci omerta. Iar fost breaslă s-a transformat în orice altceva…”.

Cei doi jurnaliști sunt Emma Zeicescu, de la TVR 1, fostă la Realitatea TV, și Claudiu Popa, de la Realitatea TV, iubitul său, de care se despărțise o perioadă și cu care are un copil, potrivit evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X