Din pacate, adevarul a iesit la iveala! Iata care este BOALA de care sufera Viorel Lis. Oana nu se dezlipeste de SOTUL sau

In ultimul timp, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, timp in care, sotia sa, Oana, a stat in permanenta in preajma sa, rugandu-se pentru sanatatea acestuia. Reamintim ca celebrul cuplu nu si-a mai facut aparitia in spatiul public de o buna perioada de timp.

Recent, Oana Lis a vorbit despre starea de sanatate a fostului edil al Capitalei si a dezvaluit ca acesta se lupta cu depresia si prefera sa ii fie alaturi cat mai mult timp posibil, in speranta ca va reusi sa ii ridice moralul.

Citește și: Rona Hartner a invins cancerul! Iata secretul sau: "Beam pe stomacul gol"

“Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?“, a declarat Oana Lis.