Din CULISELE ISTORIEI! BOALA RUSINOASA a unui REGE CELEBRU

Din CULISELE ISTORIEI! BOALA RUSINOASA a unui REGE CELEBRU
Din CULISELE ISTORIEI! BOALA RUSINOASA a unui REGE CELEBRU

Regele Carol al II-lea suferea de o boală cumplită, numită priapism, care îl făcea să aibă în permanenţă o erecţie dureroasă. Erecţia putea fi „controlată” doar dacă îşi satisfăcea apetitul sexual.

Datorită faptului că suferea de o astfel de boală, regele Carol al II-lea a luat multe decizii care nu i-au făcut cinste deloc, cum ar fi să renunţe la tronul României în schimbul iubirii.

În acelaşi timp, se spune că îi accepta Elenei Lupescu aventurile pe care le întreţinea cu alţi bărbaţi, deoarece ea era singura femeie care îl putea satisface pe deplin.

Priapismul, boala foarte rară de care a suferit Carol al II-lea, consta într-o stare de erecţie aproape permanentă, dureroasă, însoţită de un puruit insuportabil, de care bolnavul scăpa doar dacă dorinţa sexuală era satisfăcută.

Priapismul nu era considertă a fi o boală naturală, ci una a sângelui. La acea vreme se credea că regele ar fi dezvoltat-o din cauza unor dereglări genetice cauzate de încrucişările de secole ale familiei nobile din care provenea, scrie evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X