DIN CULISE. Loredana și Cabral, ÎN PRIM PLAN. Ce ȘANSE au împreună?

DIN CULISE. Loredana și Cabral, ÎN PRIM PLAN. Ce ȘANSE au împreună?
DIN CULISE. Loredana și Cabral, ÎN PRIM PLAN. Ce ȘANSE au împreună?
Autor:

DIN CULISE. Cabral va spune adio show-ului ”Ce spun românii”, pentru a deveni prezentator al unui nou spectacol grandios, un show muzical ce va începe la PRO TV în primăvara anului viitor? Asta rămâne de văzut, dar Loredana, ce rol special va avea în acest concurs de voci?

Pro TV pregăteşte un nou format All Together Now, achiziţionat de la Endemol-Shine, avându-i în prim plan pe îndrăgitul prezentator Cabral şi pe Loredana, fosta antrenoare în show-ul muzical Vocea României, Primul, pe post de prezentator. Loredana va avea un rol special.

În această emisiune, un concurent va cântă pe scenă  în faţa unui public format din 100 de juraţi – oameni din industria muzicală, dacă unul dintre juraţi apreciază concurentul, se ridică în picioare şi începe să cânte împreună cu el. Se crează un fel de cor, de unde şi numele emisiunii All Togheter Now. Câştigă concurentul care ridică cei mai mulţi juraţi în picioare.

Ce rol special va avea Loredana în acest concurs de voci?

Loredana, artista care a fost si va ramane un simbol al muzicii romanesti,  va fi juratul şef al acestui show.

„Suntem extrem de entuziasmaţi că vom începe această călătorie într-o nouă producţie pe care o vom difuza anul viitor, All Together Now. Este un show pentru toată familia, plin de emoţie şi răsturnări de situaţie. Puterea de a te alătura, fie că eşti în studio, fie că eşti acasă, aduce foarte multă prospeţime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat”, a declarat Stella Litou, Director de Programe PRO TV, potrivit  paginademedia.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X