Dieta. Mihaela Bilic a lansat o provocare celor care isi doresc sa slabeasca. Nutritionistul sustine ca avem prostul obicei sa ne dam batuti prea usor.

“Pentru o luptă pierdută nu merită abandonat războiul

Suntem dispuși să respectăm diete stricte, care ne promit un slăbit spectaculos

Funcționăm de obicei după legea totul sau nimic, mai ales când vine vorba de cura de slăbire. Suntem dispuși să respectăm diete stricte, care ne promit un slăbit spectaculos Și chiar funcționează. Problema este că la prima greșeală, la prima zi proastă în care nu am reușit să rămânem în grafic abandonăm. Considerăm că dacă nu am respectat TOTUL, nu o să mai funcționeze NIMIC.

Ne întoarcem la obiceiuri le proaste și la dezordinea dinainte de dietă

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Această rigiditate, acest extremism este principalul vinovat pentru eșec. În loc să considerăm episodul respectiv ca pe o excepție și să mergem mai departe, să continuam drumul, să câștigăm lupta cu kilogramele în plus, lăsăm totul baltă- ne întoarcem la obiceiuri le proaste și la dezordinea dinainte de dietă.

Funcționând după legea “totul sau nimic” nu reușim să progresăm, să dobândim obiceiuri noi, să ieșim pentru totdeauna din cercul vicios al curelor de slăbire. Rezultatele dobândite cu mult efort nu se mențin pe termen lung tocmai pentru că noi funcționăm în 2 timpi: cură de slăbire sau alimentație la liber.Între aceste două extreme pare că nu mai există viață normală.

Incetați să abandonați totul doar pentru că ați făcut o greșeală

Așa că vă propun o schimbare: încetați să abandonați totul doar pentru că ați făcut o greșeală. Ridicați-vă, asumați-vă episodul respectiv și mergeți mai departe. Nu contează micile eșecuri, rezultatul final înseamnă mai mult de atât. Gata cu legea “totul sau nimic”, orice greșeală este o excepție. Ceea ce contează e că în 80% din timp sunteți serioși, responsabil, echilibrați și foarte ambițioși.

Meniul de azi este, din nou, fără carne.

Să continuăm cu antrenamentul. Nu vă întreb câte fețe triste aveți în calendar, pentru că sunt sigură că numărul lor va scădea de la o zi la alta. Iar meniul de azi este, din nou, fără carne.

-fasole bătută cu crocant de ridichi, țelină și morcov
-omletă cu telemea, pâine prăjită și salată de roșii cherry
-pilaf cu ciuperci și salată de sfeclă cu muuuult hrean”

https://www.instagram.com/p/B7oTLxKpWDi/