Dieta-minune confirmată de cercetători. Pentru că este o modă să fi slab, goana după silueta perfectă este la ordinea zile. Indiferent de sex, oamenii țin după ureche tot felul de diete. Nu se gândesc că unele dintre ele fac mai mult rău decât bine.

Dieta-minune confirmată de cercetători. În acest sens, cercetătorii au făcut câteva studii relevante și au descoperit o metodă inedită prin care oamenii își pot remodela corpul.

Pentru acest studiu, specialiștii au ales persoane supraponderale care aveau un nivel crescut de zahăr în sânge, tensiune și colesterol mărit. În decurs de patru luni, subiecților li s-a recomandat să consume hrană într-un interval de 10 ore. După acest program, toți subiecții au avut rezultate incredibile.

Dieta-minune. Majoritatea scăpaseră de câteva kilograme bune

Citește și: Dieta Corneliei Catanga. A slabit 27 de kilograme: "Am exclus definitiv..."

După patru luni, majoritatea scăpaseră de câteva kilograme bune. mai cu seama grăsime din zona abdominală, nivelul zahărului din sânge era mai mic, tensiunea asemeni, la fel și colesterolul „rău”. Aceștia nu au făcut mai multă mișcare decât făceau până la adoptarea acestui stil de viață.

Dieta-minune confirmată de cercetători. 70% dintre subiecți au păstrat aceste obiceiuri pentru cel puțin un an

Chiar și după finalul studiului, 70% dintre subiecți au păstrat aceste obiceiuri pentru cel puțin un an, starea sănătății continuând sa se îmbunătățească. Unii dintre ei au micșorat doza medicamentelor, alții chiar au renunțat complet la o parte din medicație, la sfatul medicului.

Pe de altă parte, cei care suferă de probleme de sănătate, ar trebui să urmeze această dietă doar sub supravegherea medicului, potrivit Bzi.ro.