Dieta lui Bursucu! In urma cu multi ani, indragitul prezentator TV practica dansul sportiv, insa s-a lasat. Acesta a fost si motivul pentru care a ajuns sa cantareasca 135 de kilograme.

Partenerul de emisiune al lui Teo a reusit sa slabeasca 16 kilograme intr-un timp record. Acesta a dezvaluit ce dieta a tinut.

Dieta. Cum a reusit sa slabeasca Bursucu

‘În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos. Când descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut’, a mărturisit Bursucu pentru Avantaje.

Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea

Citește și: Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea: "Puteai să omori pe cineva. Ce să vezi?"

‘Sunt foarte mulți care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer și kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, și da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simț, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc și foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Și fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat’, a declarat Bursucu.