Dieta Jennifer Aniston! In ciuda faptului ca are 51 de ani, actrita are o silueta de invidiat. Iata care este secretul sau!

Recent, actrita a dezvaluit ce mananca pentru a se mentine in forma. Este vorba de postul intermitent, cunoscuta sub denumirea dieta 16:8.

„Țin post intermitent, adică nu mănânc nimic dimineața. Am observat o mare diferență în a sta fără mâncare solidă timp de 16 ore”, a precizat ea pentru CNBC.

Dieta Jennifer Aniston. Postul intermitent, asa cum transmite si denumirea lui, face referire la un tip de dieta cu perioade de abstinenta voluntara de la mancare, informeaza Antena3.

Postul poate fi aplicat prin mai multe modalitati

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Cea mai cunoscuta metoda este 5:2, respectiv o pauza alimentara, sau un consum limitat la 500-600 de calorii pentru doua zile neconsecutive din saptamana si un consum normal in celelalte cinci zile.

Câștigătoarea a șapte premii PCA este recunoscută astfel pentru contibuția sa în film și televiziune, inclusiv pentru rolul din serialul Friends, pentru care a câștigat un premiu Emmy și Golden Globe și cel din filmul Cake, premiat cu Golden Globe și o nominalizare SAG Award.

Aniston revine în televiziune cu un nou rol în The Morning Show pentru Apple TV+ toamna aceasta.