Gabriela Cristea a slabit 15 kilograme dupa cea de-a doua nastere si este de nerecunoscut. Vedeta a urmat o dieta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Daca inainte era adepta hainelor lungi , Gabriela Cristea a inceput sa poarte rochii mulate pentru a-si pune in evidenta noua silueta, informeaza Unica.

Indragita prezentatoare TV urmeaza un regim specializat – are doar trei mese pe zi si doua gustari. In plus, bea zilnic apa cu lamaie.

Mi se pare aberant să te agăți de cântar

„De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani”, a declarat ea, potrivit Unica.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

„Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii”, a explicat Gabriela Cristea.

Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească

„Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-olună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”, a precizat vedeta.