Dieta unei femei care este vedetă de multă vreme pe un anumit “tronson” de știri este foarte interesantă.  

Neti Sandu poate fi numită pe drep Femeia-Horoscop, deoarece nici nu se mai știe de când prezintă rubrica de zodii. Și o prezintă, și o tot prezintă, ba chiar s-a făcut și o reclamă cu Neti, pe combinația pizza-zodii. În fine, nu despre zodii vorbim acum, ci despre dieta lui Neti! Vedeta arată bine chiar și la 60 de ani. Și nu se sfiește să afirme „Îmi place și shaorma”. Deșii sunt ani de zile de când apare la televizor, Neti arată mereu aproape la fel. Iar look-ul ei nu a suferit nici o schimbare. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale.

Dieta Femeii-Horoscop. Ce conține

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

„Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe. De toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața.

Mai spune Neti că, în general, preferă mâncărurile simple. Chiar dacă uneori mai comandă câte ceva mai sofisticat. Ca să mai iasă din monotonia culinară, după cum a declarat pentru viva.ro. Cu mâncarea mai e cum mai e, dar cu psihicul…În vară Neti declara că, după 15 ani de horoscop la ProTV, scrisul a devenit „o pedeapsă”. „Urăsc să scriu horoscoape. Mi-am distrus organismul, creierul, totul. Am, n-am chef, eu trebuie să scot ceva interesant. Simt că scrisul mănâncă din mine. Îmi place, dar nu așa, fără măsură”. Aproape că o înțeleg. “Cand plec în concediu, trebuie să las horoscopul pentru mai multe publicații în avans. Pentru mine este o pedeapsă. Este ucigător să scrii încontinuu și să rămâi fresh. Mai ales cu un program matinal. Nu-mi priește”, a mai zis Neti.