”Boala, slăbitul și apoi divorțul m-au pus la pământ”, îşi începe Daniel Iordachioae povestea înt-o discuție plină de dezvăluiri: cum a reușit artistul să slăbească, ce regim alimentar are acum, ce înseamnă pentru el căsnicia și cum a trecut peste divorț, toate spuse la ”Refresh by Oana Turcu”.
”Boala, slăbitul și apoi divorțul m-au pus la pământ. Mă ascundeam ziua sub pernă și nu știam ce să fac. Când afli că nu mai ai mult de trăit, atunci parcă ai mai vrea să-ți vezi copiii crescând. Mă ascundeam sub pernă și nu știam cum să fac să mai rămân lângă copiii mei. Îmi era frică. Dar uite că poate așa trebuie, să treci prin ”foc” ca să-ți dai un REFRESH și să o iei mai frumos de la capăt”, povestește emoționat, cu lacrimi în ochi, artistul. Iar schimbarea stilului de viață i-a adus lui Daniel Iordachioae echilibrul de care avea nevoie.
RTEmagicC_daniel-iordachioaie-dieta_3.jpg

Artistul care făcea furori în anii ’90 a ales să traverseze singur o dramă a vieţii care l-a măcinat îngrozitor. A reuşit să ţină secret faptul că ducea o luptă cu cancerul, o boală necruţătoare, în timp ce abia divorţase de cea care i-a fost soţie mai bine de 13 ani. Invitat în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, Daniel Iordăchioaie a vorbit în exclusivitate despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii lui. „Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţi pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nicio clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, a mărturisit celebrul cântăreţ.

A slăbit 50 de kilograme în numai trei luni. Acum spune că mânâncă puțin, pentru că organismul uman nu are nevoie de mult pentru a se hrăni corect, și-a schimbat look-ul și are un secret pe care îl împărtășește bucuros: ”Mie apa, apa chioară mi-a salvat viața! Când am aflat că sunt bolnav, cineva mi-a spus să beau 1 litru de apă la 20 de kilograme corp. Eu acum beau cam 5 litri de apă pe zi. Asta m-a vindecat pe mine și mă ține în viață și boala în frâu. Apa! După ce am slăbit, oamenii din jurul meu mi-au deschis ochii. Au început să mai vină și vești bune, colaborări, relansări, efectiv am o altă viață, m-am născut din nou”, a spus Daniel Iordachioae.

daniel slab