Dieta Dianei Dumitrescu. Pe 15 septembrie, actrița Diana Dumitrescu a devenit mamă de băiat pentru prima oară. Ca orice femeie, în timpul sarcinii, actrița a acumulat 17 kilograme. Pentru că dorește să-și redobândească formele corpului de dinainte de a naște, actrița s-a pus pe slăbit.

Diana Dumitrescu a slăbit 12 kilograme și nu se oprește aici. Vrea să fie chiar mai subțirică decât atunci când a dat vestea că va avea primul ei copil.

„Nu mi-am recăpătat formele, mai am, doar de-asta sunt îmbrăcată atât de larg. Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată. Vreau să slăbesc mai mult, întrucât sarcina m-a prins puțin mai plinuță decât eram în mod obișnuit. Practic, mai am de dat vreo 8 kilograme jos’, a declarat Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Actrița nu este adepta dietelor, așa că preferă să nu își impună restricții alimentare, ci să ardă caloriile la sală. Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar. Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet’, a mai adăugat ea, potrivit viva.ro.