Dietă de Ducesă. Cum arată regimul alimentar pentru slăbit al lui Meghan. Face asta în fiecare dimineață

Dietă de Ducesă. Meghan, Ducesă de Sussex, care a devenit membră a familiei Regale Britanice ca urmare a căsătoriei cu Prințul Harry, consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol o licoare banală.

La cei 38 de ani ai săi, fosta actriță americană are o siluetă perfectă. Și asta pentru că bea apă caldă cu lămâie în fiecare dimineață. Apoi, la micul dejun consumă un bol cu ovăz, banane și sirop de agave. La prânz, mănâncă de obicei o salată cu proteine, iar la cină paste cu zucchini, parmezan și un pahar de vin.

Dietă de Ducesă. Meghan preferă merele cu unt de arahide și sare de mare

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Pentru că gustările dintre mese sunt extrem de necesare pentru toată lumea, Meghan preferă merele cu unt de arahide și sare de mare. Ea sare peste cafeaua de după-amiază, care multora le dă energie, și consumă un suc de fructe sau legume sau ceai.

Chiar dacă este Ducesă, soția lui Harry încearcă să mănânce ‘cât mai curat posibil’ și de obicei gătește acasă pește și legume, evitând să iasă la restaurant.

„Trebuie să gătesc, așa că, în fiecare zi, gătesc ceva, chiar dacă e vorba doar despre un pesto pe care pot să-l pun în frigider și să-l consum mai încolo, în timpul săptămânii”, a declarat Meghăn într-un interviu.

Plăcerile vinovate’ din dieta lui Meghan Markle

Totuși, admite că nu ia totul foarte în serios. „Îmi place mâncarea, așa că în weekenduri nu țin cont. Cred că dacă te abții de la orice, vei dori și mai mult să mănânci alimentele la care râvnești, așa că, în cazul meu, totul stă în echilibru”, a mai spus fosta actriță care s-a născut și a crescut în Los Angeles County, California.

ca orice om, are și ea ‘plăcerile sale vinovate’. La acest capitol intră mâncarea italiană, cea mexicană și cartofii pai, prăjiți, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Meghan este o fostă actriță și umanitaristă americană. Ea s-a născut și a crescut în Los Angeles, California. A absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003. După terminarea studiilor a jucat roluri mici în mai multe seriale TV din America. Din 2011 până în 2017, a jucat-o pe Rachel Zane în serialul Costume timp de șapte sezoane. Markle a mai jucat și în Amintește-ți de Mine și Horrible Bosses.

În 2017, s-a logodit cu Printul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară.

În data de 19 mai 2018, Meghan Markle a devenit oficial soția Prințul Harry.