evzmonden.ro Web analytics

DIETA care poate PRELUNGI VIAȚA! „Ştim cu toţii că dieta mediteraneană…”

DIETA care poate PRELUNGI VIAȚA! „Ştim cu toţii că dieta mediteraneană…”
DIETA care poate PRELUNGI VIAȚA! "Ştim cu toţii că dieta mediteraneană...”
Dieta mediteraneană, proclamată drept reţeta pentru o viaţă sănătoasă deoarece contribuie la prevenirea a numeroase afecţiuni, oferă beneficii şi în cazul în care este adoptată la o vârstă înaintată putând reduce riscul de deces, conform unui studiu realizat în Italia, citat de The Guardian.

Deşi oarecum neclară în privinţa conţinutului său, dieta mediteraneană presupune un consum ridicat de peşte, nuci, legume proaspete, ulei de măsline şi fructe. ”Este deosebit de important să cunoaştem ce fel de instrumente deţinem în prezent pentru a face faţă acestui proces de îmbătrânire cu care ne confruntăm în întreaga lume, în special în Europa”, a declarat Marialaura Bonaccio, epidemiolog la Mediterranean Neurological Institute – IRCCS Neuromed din Italia.

„Ştim cu toţii că dieta mediteraneană este benefică pentru sănătate, însă există puţine studii care se concentrează pe vârstnici”, a precizat cercetătoarea care se numără printre autorii lucrării. Alte studii efectuate anterior au sugerat că acest tip de dietă prezintă beneficii atât pentru prevenirea bolilor de inimă cât şi a cancerului.

Citește continuarea pe evz.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X