evzmonden.ro Web analytics

Dieta care o ajută pe Gabriela Cristea să slăbească: „Așa-zisa dietă minune a mea…”

Dieta care o ajută pe Gabriela Cristea să slăbească: „Așa-zisa dietă minune a mea…”
Dieta care o ajută pe Gabriela Cristea să slăbească: „Așa-zisa dietă minune a mea...”

Dieta care o ajută pe Gabriela Cristea să slăbească. Îndrăgita moderatoare a emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” s-a îngrășat destul de mult în timpul sarcinii, iar acum face eforturi mari pentru a reveni la silueta ideală. 

Invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei și a recunoscut că nu e deloc așa simplu: ”Eu aș vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură. Și chiar și așa slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată”, a spus Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai iubite și apreciate moderatoare de televiziune. După câteva luni în care și-a dedicat timpul și atenția îngrijirii copilului său, Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârșitul lunii mai. Telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X