Dieta care face minuni! Slabesti zeci de kilograme intr-un timp record. Iata ce trebuie sa faci la micul dejun!

Dieta cu banane la micul dejun a fost introdusă inițial în Japonia de Sumiko Watanabe, o farmacistă din Osaka. Despre această dietă se spune ca produce pierderi substanţiale în greutate, dacă micul dejun conţine doar o banană şi apă caldă (la temperatura camerei).

În primul rând, japoneza Sumiko Watanabe, farmacista din Osaka, a creat dieta pentru bărbatul ei. El a pierdut 37 de kilograme utilizând metodologia subliniată în dietă.

  • Planul de dieta

În ceea ce privește alte regimuri de pierdere în greutate, această dietă nu este deosebit de exigentă. Potrivit farmacistei, cei care trec la dietă trebuie să mănânce decât banane la micul dejun. Prânzul ar trebui să fie compus din banane, o salată, iar gustările nu ar trebui să fie altceva decât banane. Este permisă numai apa la temperatura camerei. La cină poţi mânca orice dar cu un conţinut scăzut în calorii, ca desert, evident, banane.

  • Reguli privind consumul de alimente

Citește și: Dieta Corneliei Catanga. A slabit 27 de kilograme: "Am exclus definitiv..."

În conformitate cu planul, nu există restricții privind consumul de banane. Nu este necesar să controlați consumul de banane pe parcursul zilei. În timp ce alimentele non-banane ar trebui să fie consumate moderat la prânz, nu există limită pentru ceea ce s-ar putea consuma la cină. În afară de paharul de lapte de dimineață,apa caldă este singurul lichid permis. În total, alimentele admise în dietă sunt: banane, laptele (de preferință cu conținut redus de grăsimi), apă (numai la temperatura camerei), salată şi o cină moderată, cu conținut scăzut în calorii.

  • Recenzii despre dieta pe bază de banane

Dieta cu banane a făcut mare tam-tam în întreaga lume. Japonia a suferit chiar o lipsă acută de banane, pe măsură ce s-a răspândit dieta. Mai mult de 750.000 de cărți au fost vândute pe această temă, și a câștigat o anumită popularitate în SUA ca urmare a promovării sale în rândul experților în dietă, în televiziune și pe Internet.

În Statele Unite bananele, apa caldă și laptele au devenit şi mai populare după ce s-a dovedit că se poate pierde în greutate mai întâi în Europa, Australia, Japonia și Africa de Sud. Dieta a primit aprecieri favorabile în recenziile din întreaga lume. Cu toate acestea, timpul va spune dacă dieta are tot ceea ce-i trebuie ca oamenii să slăbească sănătos, notează guidedoc.