UIMITOR! Dida Drăgan demontează orice ZVON: „Mă retrag din muzică…”

UIMITOR! Dida Drăgan demontează orice ZVON: „Mă retrag din muzică…”
UIMITOR! Dida Drăgan demontează orice ZVON: „Mă retrag din muzică...”
Autor:

Dida Drăgan, prima vedetă feminină din rock-ul românesc, a revenit în atenţia publicului după ce au apărut zvonuri conform cărora ar avea probleme de sănătate, financiare și, mai mult, va pleca definitiv în Elveția.

Recent, Dida Drăgan, în vârstă de 72 de ani, a lansat o nouă piesă, al cărei mesaj a fost interpretat greșit, de unii, ca fiind de adio, însă artista continuă să cânte, să ia lecții de canto și să se implice în acțiuni caritabile.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, îndrăgita interpretă a pus punct speculațiilor ce au dus la apariția mai multor zvonuri care i-au pătat imaginea.

„Nu locuiesc în Elveția, nu-s pocăită, nici bolnavă, nici datoare la bănci”

„E prima oară când descriu viața mea. Nu sunt datoare la bănci, așa cum s-a zis, nu am avut tendințe suicidale, căci iubesc teribil viața mea, nu fac parte din biserica creștină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.r.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveția, așa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuiește acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să știe că, mulțumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, așa cum susțin anumiți doctori, judecând după anumite poze cu mine. Și nu mă las, am multă treabă”, a spus artista.

„Nu este o melodie prin care îmi anunț retragerea, e o melodie de dragoste”

Un alt zvon apărut în România este cel legat de retragerea Didei Drăgan din muzică. Mesajul celei mai noi melodii lansate de ea, „Bun rămas!”, a fost interpretat greșit, ca un… bun rămas spus scenei.
Nici vorbă de așa ceva!

„Nu este o melodie prin care îmi anunț retragerea – asta se va întâmpla doar atunci când voi pleca la Cer -, este melodie nouă și frumoasă de dragoste”, a explicat artista, care a lansat zeci de melodii de referință în istoria muzicii românești – „Deschideți poarta soarelui”, „Legământ”, „Aprindeți candela”, „Iertare” – și care acum se pregătește să plece într-un turneu în Germania.

Continuă să ia lecții de canto la 72 de ani!

„Mă scuzați, sunt la profesoara mea de canto, încă iau lecții” – uluitor, dar adevărat. Cine se așteaptă la o vedetă consacrată să mai ia lecții, la 72 de ani, când experiența i-ar permite să dea ea lecții?

„Niciodată nu am părăsit școala. Iar cu profesoara mea de canto clasic am o relație specială, sunt dependentă de ea, în fața ei întotdeauna mă simt elevă”, a mai spus Dida Drăgan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X