Diana Munteanu Niculescu, dată afară de la Antena 2, apoi rechemată pentru câteva zile

Diana Munteanu Niculescu, dată afară de la Antena 2, apoi rechemată pentru câteva zile
Diana Munteanu Niculescu, dată afară de la Antena 2, apoi rechemată pentru câteva zile

Emisiunea Dianei Munteanu Niculescu, Conferința de presă, nu se regăsește pe grila cu care postul Antena Stars, fostul post Antena 2, vrea să se lanseze pe piață. Însă, cum Antena Stars nu a primit acordul CNA pentru grila prezentată, conducerea Antenei 2 a fost nevoită să cheme o parte dintre vedetele pe care le-a dat afară, pentru a mai înregistra câteva emisiuni, care să acopere golul până când se va ajunge la o decizie cu Antena Stars.

Antena Stars urma să se lanseze pe 16 decembrie, însă, CNA nu a dat, încă, licența, și a amânat discuțiile pe acest subiect.

Diana Munteanu Niculescu nu este singura pusă în această ipostază neplăcută. La fel s-a întâmplat și cu Andrei Duban și Radu Buzăianu. Dacă, în ceea ce-i privește pe cei moderatori de emisiune decizia de a nu-i include în noua grilă poate să nu reprezinte o surpriză, înlăturarea Dianei Munteanu Niculescu este neașteptată. Emisiunea ei, Conferința de presă, a făcut parte din grila Antena 2 încă din momentul lansării postului, iar Diana era una dintre vedetele îndrăgite de public.

Motivul principal pentru care CNA nu a dat licența este legat de emisiunea „Academia Biancăi”, emisiune ce va fi prezentată de Bianca Drăgușanu, în care fetele vor fi învățate se ajungă dive.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X