}

Diana Dumitrescu visează, asemenea personajului ei din Harca se intoarce, la marea dragoste

"Acest personaj ar fi putut foarte bine să se numeasca Diana ...semănăm.”

Diana Dumitrescu visează, asemenea personajului ei din Harca se intoarce, la marea dragoste
Diana Dumitrescu visează, asemenea personajului ei din Harca se intoarce, la marea dragoste
Autor:

Cunoscuta actriţă de telenovele, Diana Dumitrescu este o femeie frumoasă şi o actriţă apreciată. Diana a reuşit să îşi revină după divorţul de producătorul de seriale Tv, Ducu Ion, şi să se ocupe de proiectele ei profesionale.   Pe Diana o puteţi vedea în Hârca se întoarce, o nouă reprezentaţie pe 7 mai la Teatrul Elisabeta.

Acum, Diana Dumitrescu se iubește cu Matei Dima, un cunoscut regizor din lumea muzicală. Cât despre ultimul proiect profesional, Diana dezvăluie totul despre  rolul din „Hârca se întoarce”: „Viorica visează la marea dragoste. Acest personaj ar fi putut foarte bine să se numească şi Diana… Semănăm…”

„Este pentru prima oară în viața mea când m-am simțit excelent pe scenă. Am trăit sentimentul că am adus ceva bun oamenilor, că publicul nu a plecat acasă fără să își amintească măcar o replică din tot spectacolul”, a declarat, după premieră, Diana Dumitrescu.

Harca se intoarce- Diana Dumitrescu

Despre personajul ei, Viorica, actriţa spune că „Nu am gândit-o altfel decât ca pe o fată care munceşte extrem de mult şi care nu prea mai are timp de altceva. Dar, ca orice fată, visează la acea mare dragoste care-i va face viaţa mai frumoasă. Am apropiat-o foarte mult de mine. Acest personaj ar fi putut foarte bine să se numeasca Diana …semănăm.”

Afis Harca 7 mai - online

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X