}

Diana Dumitrescu, a făcut anunțul: „Copilul meu e…”

Diana Dumitrescu, a făcut anunțul: „Copilul meu e…”
Diana Dumitrescu, a făcut anunțul: „Copilul meu e...”
Autor:

Diana Dumitrescu, a făcut anunțul! Însărcinată în trei luni, Diana Dumitrescu a aflat la ultima ecografie sexul copilului său. Emoționată până peste cap, actrița, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că ea și soțul ei, Alin Boroi, sunt foarte fericiți că vor deveni, peste șase luni, părinți.

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre sexul copilului, actrița Diana Dumitrescu a mărturisit, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță de la Pro TV, că  vor avea un băiat.

„Da, Copilul meu e băiat”, a spus viitoarea mămică la Pro TV.

Reamintim că Diana Dumitrescu a făcut recent un apel pe un cont de socializare către mamele sau femeile care sunt acum însărcinate, pentru a veni în ajutorul ei. Actriţa a răcit foarte rău, iar pentru că peste câteva luni va deveni mamă nu poate lua medicamente.

„Am și eu o întrebare pentru mame sau femei care sunt acum însărcinate. Ce cremă de față folosiți, pentru că eu m-am umplut de bube și nimic nu-mi mai priește. Am căutat ceva special pentru femeile însărcinate, dar dacă aveți recomandări, vă rog să-mi dați mesaj. Sunt atât de răcită încât nu mai pot, este oribil să fii răcit și să nu poți să iei medicamente…Nu mai pot” a scris Diana Dumitrescu, pe Instagram.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret în luna septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care are o relaţie de câţiva ani.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X