Diagnostic DEVASTATOR! O actriță celebră face un APEL DISPERAT: „Vă implor ajutaţi-mă…”

Diagnostic DEVASTATOR! O actriță celebră face un APEL DISPERAT: „Vă implor ajutaţi-mă…”
Diagnostic DEVASTATOR! O actriță celebră face un APEL DISPERAT: „Vă implor ajutaţi-mă...”
Autor:

„Vă implor ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas”. Nataşa Raab, celebra actriță are joacă pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, face apel la societate pentru a rezolva o problemă majoră. Fratele ei suferă de cancer și are nevoie urgentă de bani pentru ai-i cumpăra un vaccin care se găseşte doar în Cuba.

 

Reamintim că Nataşa Raab a fost diagbosticată cu cancer și a reuşit să învingă cumplita boală. Acum, fratele ei, în vârstă de 53 de ani, este în stare critică din cauza acestui diagnostic. Actriţa a publicat un mesaj disperat pe Facebook şi speră ca fratele ei să primească ajutor din partea oamenilor şi să se facă bine.

„Vă implor ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez escozul sau vidatox care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani. Poate am noroc şi el”, a scris Nataşa Raab.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X