DIAGNOSTIC DEVASTATOR! Iuliana Tudor, apel disperat: „A fost diagnosticată cu cancer…”

Iuliana Tudor, gazda show-ului „O dată-n viaţă” de la TVR, face apel la societate pentru a rezolva o problemă majoră. Una dintre colegele sale suferă de cancer și paralizie și are nevoie urgentă de bani pentru a se putea trata într-o clinică oncologică, unde să i se poată asigură un tratament integrativ.

Iuliana Tudor a făcut un apel la prietenii ei virtuali pentru a veni în ajutorul colegele sale de la TVR, Mihaela Călinescu. Din păcate, jurnalista a fost diagnosticată cu cancer și paralizie, astfel că are nevoie urgentă de orice ajutor.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

“Mihaela Călinescu este colega mea. Un om frumos, care a făcut mult bine oamenilor, implicându-se ca jurnalist în nenumărate campanii umanitare. De data aceasta, ea este cea care are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Mihaela se află acum într-un moment dramatic al vieții ei, în care se luptă cu cancerul și în același timp cu o paralizie survenite de curând.

Este mai mult decât urgentă internarea ei într-o clinică oncologică, unde să i se poată asigură un tratament integrativ. 
 Să-i arătăm și să-i demonstrăm că în fiecare din noi există scânteia Dumnezeiască- SUFLETUL!”, este mesajul postat de Iuliana Tudor pe Facebook.