Dezvăluirile Andreei Esca despre fiica sa. Jurnalista află adevărul despre…

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, studiază la o universitate din Londra, Regatul Unit, însă iubita lui Mario Fresh nu s-a integrat în Marea Britanie, iar mama sa a făcut dezvăluirile în mediul online.

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a scris Andreea Esca pe Alistmagazine.ro.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu stabil

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Alexia Eram și cântărețul Mario Fresh formează unul dintre cele mai stabile cupluri din show-bizul românesc. Chiar dacă fiica Andreei Esca este la 2680 km distanță de iubitul său, relația lor merge foarte bine și speră ca perioada studenției care a mai rămas să treacă repede, pentru a fi împreună din nou, în România.

„Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum”, a declarat puștiul pentru Viva.