evzmonden.ro Web analytics

Dezvaluiri ULUITOARE din perioada COMUNISTA! Anca Turcasiu, INTERZISA la TVR timp de trei luni: „Am avut nenumărate presiuni ale regimului…”

Dezvaluiri ULUITOARE din perioada COMUNISTA! Anca Turcasiu, INTERZISA la TVR timp de trei luni: „Am avut nenumărate presiuni ale regimului…”
Dezvaluiri ULUITOARE din perioada COMUNISTA! Anca Turcasiu, INTERZISA la TVR timp de trei luni: "Am avut nenumărate presiuni ale regimului..."

In cadrul unui interviu acordat thewoman.ro, Anca Turcasiu a vorbit deschis despre consecintele pe care le-a suportat in perioada comunista.

Indragita artista isi aduce aminte si acum ca a fost interzisa pentru o perioada de trei luni la TVR din cauza tunsorii pe care o avea, autoritatile comuniste luand decizia ca este cazul sa ia masuri impotriva sa.

In momentul in care a fost intrebata daca a simtit presiunile regimului comunist, Anca Țurcașiu a marturisit: „O, da! Am avut nenumărate presiuni ale regimului. Una dintre cele mai cunoscute este o filmare pe care am realizat-o la TVR împreună cu Horia Moculescu, care cânta la pian, iar eu cântam vocal piesa lui. Și, pentru că mă tunsesem precum Michael Jackson, cu o chică la spate și cu trei franjuri de breton pe față și foarte scurt, am fost interzisă 3 luni de pe posturile de televiziune. Era mult prea avangardistă tunsoarea mea”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X