Dezvăluiri tulburătoare. Ce spune ultima persoană ce a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu

Dezvăluiri tulburătoare. Alexandru Răducanu, patronul postului de televiziune Canal 33 și fostl șef al Cristinei Țopescu, a fost ultima persoana care a văzut-o în viață pe regretata jurnalistă.

Alexandru Răducanu și Cristina Țopescu s-au întâlnit la o cafea, a doua zi de Crăciun, cu doar câteva zile înainte de deces. La aflarea acestei vești cutremurătoare, patronul postului TV, a scris un mesaj de regret pe Facebook. El spune că „ am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele”.

Dezvăluiri tulburătoare. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului. Părea ok

Citește și: Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă

„Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris Răducanu pe Facebook.

Din respect pentru jurnalistă, acesta a decis să înființeze „Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”, pe care o va oferi în fiecare an, pe data de 4 iulie, ziua de naștere a fostei prezentatoare.

„Canal 33 Romania a decis să ofere în onoarea Cristinei Țopescu ”Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”. Un grant de 3000 de Euro pe care îl vom decerna anual, pe 4 iulie, ziua de naștere a Cristinei, în colaborare cu facultățile de profil și cu Personalități de marcă din jurnalism care i-au fost prieteni și pe care i-a respectat pe plan profesional, pe care îi vom invita să facă parte din Juriu.

Grantul va fi folosit de câștigător (student la jurnalism) pentru a realiza un material jurnalistic video special de tip interviu-reportaj, pe teme de implicare socială / activism social, iar materialul rezultat va fi difuzat pe Canal 33 în cadrul unei ediții speciale. Pentru noi, realizatorii Canal 33, a fost o onoare și un privilegiu să o avem colegă pe Cristina vreme de 2 ani și jumătate și considerăm de datoria noastră să facem acest gest comemorativ.

La nivel personal o consider cu atât mai mult o datorie de onoare, cu cât am fost autorul și editorul biografiei regretatului său tată, ilustrul comentator sportiv, Cristian Țopescu”, se arată într-o altă postare pe contul lui Alexandru Răducanu, anunță unica.ro.

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni, duminică seară, 12 ianuarie.  Trupul neînsuflețit al fostei prezentatoare de televiziune a fost incinerat la Crematoriul din Vitan Bârzești. Familia și prietenii apropiați au participat sfâșiați de durere, la incinerare.