Dezvaluiri SPUMOASE! Ce spune Mihai Bendeac despre MAMA copilului sau: „O sa vizitez copilul in weekend-uri!”

Dezvaluiri SPUMOASE! Ce spune Mihai Bendeac despre MAMA copilului sau: „O sa vizitez copilul in weekend-uri!”
Dezvaluiri SPUMOASE! Ce spune Mihai Bendeac despre MAMA copilului sau: "O sa vizitez copilul in weekend-uri!"

Dezvaluiri SPUMOASE! Ce spune Mihai Bendeac despre MAMA copilului sau: „O sa vizitez copilul in weekend-uri!”

Mihai Bendeac a reusit sa surprinda pe toata lumea cu confesinea sa! Actorul, in varsta de 36 de ani, sustine ca a aflat in urma cu doua saptamani ca va deveni tata.

Acesta a vorbit pentru prima oara despre faptul ca va avea un copil. Actorul a declarat că va avea o fetita cu o  studenta si numele copilei va fi Letitia.

Mihai Bendeac este speriat, dar in acelasi timp fericit la gandul ca va deveni tata! Acesta a spus, în cadrul emisiunii „iUmor” difuzata de Antena 1, ca nu are ganduri de insuratoare si ca el si mama copilului sau vor locui in case separate. Mai mult, actorul a zis ca prefera sa-și viziteze copilul doar in weekend-uri.

Mihai Bendeac a marturisit ca mama copilului sau este inca studenta si  nu este din Bucuresti.

„Nu este din București, dar locuiește în București pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția! Nu e iubita mea, e mama copilului meu”, a mai spus Bendeac, în cadrul emisiunii „iUmor”, cofnorm wowbiz.ro.

Dezvaluirea sa a reusit sa ii ia prin surprindere pe cei prezenti in emisiune.

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, a remarcat Delia, in timp ce Cheloo, Dan Badea si Serban Copot au marturisit ca au ceva indoieli.

„Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a spus Mihai Bendeac.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X