Dezvaluiri socante! Mama fetei disparute inaintea Alexandrei a fost batjocorita de POLITIE. Este halucinant ce au putut sa ii spuna autoritatile!

Mama tinerei disparute inaintea Alexandrei Macesanu a oferit dezvaluiri cutremuratoare! Femeia a relatat ce raspunsuri a primit in momentul in care intreba autoritatile ce informatii mai au despre disparitia fiicei sale.

In varsta de 18 ani, Luiza Mihaela Melencu, din judetul Olt, comuna Diosti, a disparut de pe 14 Aprilie. Mama fetei a fost prezenta recent la casa groazai, locul in care fiica sa s-a stins din viata in chinuri cumplite.

„De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani…de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, striga femeia, printre lacrimi.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Recent, femeia indurerata a povestit cum au tratat-o autoritatile in momentul in care cerea informatii despre disparitia copilului sau.

„Ținând cont că are 18 ani spuneau că poate e plecată de bună voie. Acesta era răspunsul până acum. Trei luni de zile. În ultimul timp au spus că poate Luiza e plecată de bună voie. Răspunsul ăsta l-am tot primit, că Luiza e plecată cu un Făt-Frumos, asta au spus”, a spus Monica Georgeta Melencu, mama Luizei.

In momentul in care a fost intrebata daca a tinut legatura in ultimele zile cu familia Alexandrei, mama Luizei a raspuns afirmativ.

„De patru luni de zile trăim de la o zi la alta. Am discutat alaltăieri (vineri – n.r.) puțin. Vă dați seama, oamenii sunt distruși. Sunt și ei ca și noi. Sperăm. În țara asta atât ne mai rămâne, speranța”, a mai spus Monica Georgeta Melencu.