evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Jennifer Lopez, HĂRŢUITĂ SEXUAL de un REGIZOR: “Am fost îngrozită…”

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Jennifer Lopez, HĂRŢUITĂ SEXUAL de un REGIZOR: “Am fost îngrozită…”
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Jennifer Lopez, HĂRŢUITĂ SEXUAL de un REGIZOR: "Am fost îngrozită..."

O cunoscută actriță și cântăreață a dezvăluit în cadrul unui interviu că ar fi fost hărțuită sexual la începutul carierei sale, Când un regizor i-a cerut să-și arate sânii pentru a o angaja.           

Jennifer Lopez a spus, într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar, că a fost îngrozită după ce a refuzat cererea regizorului și a fost nevoită să se apere.

„Însă, mi-a cerut un regizor să îmi scot bluza şi să îmi expun sânii? Da, s-a întâmplat. Dar am făcut asta? Nu”, a declarat Jennifer Lopez.

Când m-am apărat, am fost îngrozită.

Îmi amintesc că îmi bătea foarte tare inima şi mă gândeam: «Ce am făcut? Acest bărbat mă angajează!» Era unul dintre primele mele filme. Însă, ştiam că acel tip de comportament nu este corect”, a mai spus vedeta.

Jennifer Lopez nu a dezvăluit nici numele regizorului nici a filmului la care a făcut referire. Vedeta a glumit pe seama incidentului, susținând că a avut curajul să-l înfrunte pe regizorul pervers, întrucât a crescut în Bronx.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X