evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluiri şocante! Florin Călinescu, bătut şi călcat în picioare de un antrenor celebru de la noi! S-a întâmplat într-un restaurant bucureştean!

Dezvăluiri şocante! Florin Călinescu, bătut şi călcat în picioare de un antrenor celebru de la noi! S-a întâmplat într-un restaurant bucureştean!
Dezvăluiri şocante! Florin Călinescu, bătut şi călcat în picioare de un antrenor celebru de la noi! S-a întâmplat într-un restaurant bucureştean!

Simpaticul Florin Călinescu,  juratul de la ”Românii au talent”,  nu este…simpatizat chiar de toată lumea. Şi nici glumele actorului şi celebrului om de televiziune nu sunt pe placul tuturor. Gigi Becali a povestit în urmă cu mai mulţi ani că Florin Calinescu ar fi mâncat bătaie de la Cosmin Olaroiu, fostul antrenor al Stelei.

Conform latifundiarului, episodul s-ar fi întâmplat în 2010, într-o cârciumă bucureşteană, unde cei doi se aflau la masă cu câteva nume grele din lumea fotbalului, printre care Mircea Sandu sau Gino Iorgulescu.

olaroiu

La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva “greşit şi l-a scos pe Oli din pepeni. Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO, scurt şi cuprinzator, timişoreanul căzând efectiv sub masă. A urmat încă o serie, de astă dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia “greilor” Sandu şi Iorgulescu. Gigi a mai povestit cum victima s-a recules puţin afară şi apoi a revenit, cerându-i scuze lui Olaroiu.

Dezvăluirea lui Becali a avut loc într-o emisiune televizată, după ce viitorul jurat a declarat că „în România, campioana se decide în afara ierbii”. Pus sa comenteze declaratia, Becali a luat foc şi „a dat din casă”. „Cum adica să se ia campionatul pe bani? Dacă era pe bani, il luam eu. Cred ca Florin Calinescu e tralala. Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel”, a declarat Gigi la un post sportiv.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Da bah, se ia pe bani, dai 2-3 milioane de euro spaga si iei campionatul. Apoi joci in Champions League si-ti iei 25 milioane. Vezi Hotzelu, Furziceni, Regheblat, CeFuRe…

  • Becali esti un cacat si tu si oli si toate morteciunile de la fotbal. Cine dreaq e oli sa-l bata pe marele actor al Romaniei?? Da-ti-va dreaq de scursuri cu fotbalu vostru cu tot. Ma bucur ca Basescu va bagat la parnaie ca meritati…

  • Unde s-a ajuns azi in distrusa Rromania? Au computer toti incultii si dezaxatii…moderatorul site-ului de ce accepta limbaj suburban in exprimare???
    Rusine si greata…lasati numai comentariile celor care o bruma de educatie/bun simt/morala.
    Slavit sa fie Dumnezeu!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X