}

Update – Dezvaluiri SOC ies la iveala! ACEASTA este BOALA pe care Stela Popescu a tinut-o ASCUNSA ani de zile!

Update – Dezvaluiri SOC ies la iveala! ACEASTA este BOALA pe care Stela Popescu a tinut-o ASCUNSA ani de zile!
Update - Dezvaluiri SOC ies la iveala! ACEASTA este BOALA pe care Stela Popescu a tinut-o ASCUNSA ani de zile!

Actriţa Stela Popescu a murit, la vârsta de 82 de ani. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului au găsit-o în curtea casei sale, în stop cardio-respirator.

Încă nu se cunoaște cu exactitate de ce a murit Stela Popescu, însă echipajul SMURD care s-a prezentat la fața locului susțin că actirța a suferit un stop-cardiorespirator.

SMURD spune că apelul a fost primit la 15,32, la 112, din partea fiicei. La fața locului a ajuns un echipaj care a putut constat doar decesul. Conform SMURD, Stela Popescu era decedata de ceva vreme.

Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare

, precizează SMURD.

Recent, in cadrul unui interviu acordat jurnalistilor de la WowBiz.ro, indragita actrita a dezvaluit ca sufera de diabet si este nevoita sa ia anumite medicamente „jumatate de ora pe zi”.

 Inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile jumatate de ora (rade). Ma simt foarte bine, doar ca nu suport caldura. Vara, cand nu am turnee, ma retrag in oaza mea de liniste, pe litoral.

Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, a scris actrița în cartea ei de bucate ”Gătește moldovenește cu Stela Popescu.

, declara celebra actrita Stela Popescu.

Actriţa avea 81 de ani. Stela Popescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi.  Rămâne să se stabilescă care au fost cauzele deceseului.

Stela Popescu se pregătea să iasă din casă, în momentul în care a alunecat pe gresie și s-a lovit la cap. O lovitură care i-a fost fatală, cel puțin din primele informații care au ieșit la iveală.

Sunt declarațiile făcute de primul ei soț, Dan Puican. Acesta a precizat, potrivit Observator.tv, că Stela Popescu urma să meargă la cumpărături. Pe masă s-ar fi găsit cheile și câțiva bani care trebuia să-i ia pentru a merge unde avea treabă.

Astăzi, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, și va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica. Vineri, trupul neînsuflețit al marii actrițe va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X