Cum a ajuns Meghan Markle, în centrul unui SCANDAL DE PROPORȚII cu Regina și Președintele Americii? Ei bine, simplu. După ce s-a spus că Meghan s-a folosit de poziția de editor invitat al revistei Vogue pentru a promova socialişti, antitrumpiști şi antiregalişti.

Mulți susţin cu tărie că Meghan Markle a căzut ca „musca-n lapte”, însă presa de peste ocean afirmă că Meghan Markle a lăudat 15 femei foarte cunoscute pentru vederile lor de stânga. Printre acestea, prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardem, care doreşte o dezbatere asupra Reginei ca şef de Stat şi actriţa Jameela Jamil, care, la rândul ei, a luat în derâdere familia regală.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Din același grup face parte şi scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, care a sugerat că Meghan, nu Charles, ar trebui să devină viitorul șef al Commonwealth-ului.

Coperta noului număr nu conține o singură fotografie, ca de obicei, ci un colaj cu 15 portrete ale unor activiste socialiste, peste care este scris mesajul: „Forțe pentru schimbare”. Revista a dezlănţuit o furtună de proteste, cu critici care i-au amintit lui Meghan că membrii familie regale TREBUIE să rămână neutri în orice situaţie.

Eurodeputata formațiunii Brexit, Ann Widdecombe, a declarat că „membrii familiei regale nu trebuie doar să fie în afara politicii, ci trebuie să dovedească faptul că se mențin în afara politicii”.
Ingrid Seward, redactor-şef al revistei Majesty, a declarat: ”Ducesa de Sussex a făcut o favoare uriaşă casei Conde Naste (editorul Vogue) şi mai puţin Casei Windsor”, potrivit celor relatate de The Sun.