Dezvăluiri sfâșietoare de la Alexandru Arșinel. Ce spune la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie 2017, lumea teatrului românesc era sfârșită. Stela Popescu, o marea actriță iubită de toți românii, a părăsit subit această viață. Peste trei zile se împlinesc doi ani de la trecerea sa în neființă,  iar Alexandru Arșinel a făcut o declarație sfâșietoare la Gala „Suflete, Oameni, Speranțe” în București.

Dezvăluiri sfâșietoare de la Alexandru Arșinel: „Nu îmi e ușor fără Stela Popescu!”

Înainte de a urca pe scenă. Alexandru Arșinel a oferit declarații emoționante despre fosta sa parteneră de scenă, Stela Popescu.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela. Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Cancan.ro.