Dezvaluiri picante! Andreea Marin a vorbit despre partidele de AMOR cu Stefan Banica Jr.. Ce ii placea sa faca inainte de momentele intime!

Fără inhibiții, „Zâna” Andreea Marin a vorbit despre partidele de amor cu Ștefan Bănică Jr., dezvăluind ce îi plăcea să facă înainte de momentele intime.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți în perioada 2006-2013. După divorț, cei doi și-au refăcut viețile, fiica lor fiind singura care îi mai unește. Din perioada când formau un cuplu, Andrea Marin a făcut mărturisiri surprinzătoare privind viața lor sexulă. Ea a lăsat să se înțeleagă că îi plăcea să joace table înaintea partidelor de amor cu Bănică.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Fosta „Zână a Surprizelor” a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

În 2013, pe 19 decembrie, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr., scrie cancan.ro.