Dezvaluiri mult asteptate in randul fanilor! Andreea Esca a cedat si a spus ADEVARUL despre nunta sa. Nimeni nu a stiu asta: “Lucrurile trebuie facute la un moment dat in viata”

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes femei din Romania si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un celebru om de afaceri francez, Alexandre Eram.

In urma cu 18 ani cei doi s-au casatorit si au avut parte de o nunta ca in basme, lucru care i-a adus si mai multa notorietate celebrei stiriste.

Ceremonia religioasa s-a desfasurat la catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar nasii de cununie au fost Ana şi George Copos, informeaza B1.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

„Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață și dacă ai norocul cum am avut eu să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine”, declara Andreea Esca in cadrul unei emisiuni TV.