Dezvăluiri incredibile! Și-au spus adio după mulți ani de mariaj, iar acum soția unui om de afaceri a spus prin ce greutăți a trecut după divorț

După divorțul de soțul său, Cristina Spătar a explicat prin ce greutăți a trecut, dar și cum a reușit să depășească momentele dificile din viața sa.

Invitată în misiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Cristina Spătar a povestit cine a ajutat-o după ce ce a divorțat de Alin Ionescu , dar și ce schimbări s-au produs în viața personală și business: „A fost o perioada de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut. Șase luni nu am vrut să apar la televizor, am refuzat orice pentru că nu mă simțeam pregătită. M-am mutat, s-au produs schimbări în viața personală și business. Mă ocup foarte tare de afacere, a început să meargă. Am început să mă implic în proiectele muzicale. Mi-am reluat viața pas cu pas. Am pornit treaba asta chiar imediat după divorț, suntem zece angajați, eu sunt cu ele, mă implic. Am luat viața de la minus zero, cu doi copii. Am o vilă închiriată, încerc să fac un credit și să-mi iau o casă. Am fost o singură săptămână la mare, am încercat să le ofer tot. Am o fostă soacră care mă ajută când am nevoie și în rest cu Dumnezeu înainte.”, a declarat Cristina Spătar.