Dezvăluiri incredibile! Și-au spus ADIO după 10 ani de mariaj, iar acum soția unui cântăreț cunoscut a făcut primele declarații după divorț: „Între noi sentimentele sunt…”

Fostul membru Akcent, Mihai Gruia şi Laura au divorţat după o căsnicie de 10 ani. Cei doi, care au avut o relaţie de 14 ani, s-au despărţit de ceva timp, dar au reuşit să rămână în relații bune, așa că își cresc împreună copiii și se sfătuiesc de fiecare data cânt trebuie să ia o hotărâre.

Până acum, Laura nu a dat prea multe detalii despre relația cu Mihai, iar acum a făcut primele declarații după divorț: „Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am… Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. (…) Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii și cum îi va afecta”, a spus Laura, la „Vorbește lumea”.