evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Mihaela Borcea, PRIMELE DECLARAŢII despre DIVORŢUL care i-a MARCAT viaţa: “Eu şi Cristi formăm în continuare…”

Mihaela Borcea
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Mihaela Borcea, PRIMELE DECLARAŢII despre DIVORŢUL care i-a MARCAT viaţa: "Eu şi Cristi formăm în continuare..."

Mihaela Borcea a făcut, într-o emisiune TV, mai multe dezvăluiri despre relația cu fostul ei soț, Cristian, la care nu se aștepta nimeni. 

Femeia susține că a suferit foarte mult după divorț, dar acum ea și Cristi Borcea sunt foarte buni prieteni.  „Cel mai important lucru şi cel mai important dar e sănătatea. Datorită unor priorităţi, am neglijat sănătatea. Copiii sunt cel mai frumos moment, tind spre perfecţiune şi zic că am reuşit până acum să-i duc pe un drum bun. Un moment greu a fost momentul divorţului.

Eu şi Cristi formăm în continuare o echipă şi se vede acest lucru şi toate lucrurile sunt bine. El a fost cel care a creat toate aceste proiecte şi eu le-am dus mai departe. Au fost multe momente grele, dar a doua zi o luam de la capăt.

Continuarea pe evz.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X