}

Dezvăluiri incredibile! Maria Constantin, prima declarație despre vechile sale relații: „Nu regret nimic…”

Dezvăluiri incredibile! Maria Constantin, prima declarație despre vechile sale relații: „Nu regret nimic…”
Dezvăluiri incredibile! Maria Constantin, prima declarație despre vechile sale relații: „Nu regret nimic...”
Autor:

Dezvăluiri incredibile! După două căsnicii eșuate, Maria Constantin, interpreta de muzică populară, a pus cărțile pe masă și a vorbit în cadrul show-ului culinar ”Star Chef”, de la Antena Stars, despre vechile relații ale sale care, din nefericire, s-au încheiat.

”Eu cred că m-am străduit și am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greșit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, mărturisește Maria Constantin la TV.

Reamintim că fosta soție a lui Marcel Toader  a fost surprinsă, recent, în compania lui Dacian Varga, iar blonda a transmis un mesaj clar despre relația pe care o are cu celebrul fotbalist.

„Este vorba despre o barieră care trebuie pusă, am învăţat lucrul acesta din trecut şi acolo să te simţi tu în largul tău, adică un loc unde să nu ştie nimeni, să fii doar tu cu tine şi atunci e perfect. Au fost momente când am simţit că am găsit persoana respectivă pentru că tocmai de aceea m-am şi căsătorit, dar mai departe a urmat ce a urmat , dar eu sunt o fiinţă destul de optimistă, sunt o femeie puternică, am trecut prin foarte multe ,dar acum sunt foarte bine şi psihic şi cu activităţile pe care eu le fac, absolut tot”, a adaugat Maria Constantin.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X