evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Magda Pălimariu, PRIMELE DECLARAȚII despre DIVORȚ: ”Asta a fost o lecţie…”

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Magda Pălimariu, PRIMELE DECLARAȚII despre DIVORȚ: ”Asta a fost o lecţie…”
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Magda Pălimariu, PRIMELE DECLARAȚII despre DIVORȚ: ”Asta a fost o lecţie...”

Prezentatoarea de televiziune Magda Pălimariu a făcut primele declarații incredibile despre relația cu fostul ei soț la care nu se aștepta nimeni.

În 2016, divorțul Magdei Pălimariu a zguduit din temelii showbizul românesc, iar acum după aproape doi ani, prezentatoarea rubricii meteo de la ProTv a vorbit despre divorț și despre cel mai greu an din viața ei, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la okmagazine.ro.

„De exemplu, 2016 a fost un an extrem de greu, o dată pentru că m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am rupt unul de celălalt, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta”, a spus Magda.

„N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut. Noi am fost cinci ani împreună, cu bune şi cu rele – până la urmă e firesc, nu e totul pictat în roz. Dar mă bucur că, atâta cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase şi asta a fost o lecţie din care am învăţat iar ceva. Nu consider că am pierdut ceva, dimpotrivă, poate viaţa mă duce acolo unde trebuie. Dar pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el… Nici măcar cu fostul soţ, despre care am ştiut încă de la primele întâlniri că va fi soţul meu, că voi rămâne cu el, nu am ieşit în presă, nu ştia nimeni că am pe cineva. În general, nu-mi place să vorbesc despre cel cu care îmi împart viaţa, pentru că îi încalc cumva dreptul la intimitate”, a mai spus frumoasa prezentatoare.

Sursă foto: Facebook

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X