evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluiri incredibile! Liviu Vârciu, TRAUMATIZAT de RELAŢIA cu Adelina Pestriţu: „Cu siguranță, va rămâne iubirea vieții …”

Dezvăluiri incredibile! Liviu Vârciu, TRAUMATIZAT de RELAŢIA cu Adelina Pestriţu: „Cu siguranță, va rămâne iubirea vieții …”
Dezvăluiri incredibile! Liviu Vârciu, TRAUMATIZAT de RELAŢIA cu Adelina Pestriţu: "Cu siguranță, va rămâne iubirea vieții ..."

La Secretele Oanei Roman, Oana s-a hotărât să îl aducă în temă pe bunul său prieten, Liviu Vârciu. Ea a făcut dezvăluiri despre evoluţia spirituală lui Liviu, dar şi despre trauma prin care acesta a fost nevoit să treacă după despărţirea de Adelina Pestriţu. 

În cadrul emisiunii Oana Punct Roman, vedeta a dezvăluit că Liviu Varciu a trecut cu greu peste despărţirea de frumoasa brunetă.

 Liviu a fost foarte traumatizat de tot ce a însemnat relația cu Adelina, pe care a iubit-o enorm de mult și care, cu siguranță, va rămâne iubirea vieții lui. Chiar îmi spunea la un moment dat că a avut o singură mare iubire și că nu crede că o să mai aibă alta, iar eu îi tot spuneam că nu, că o să se întâmple și uite că i s-a întâmplat. Mă bucur că a găsit pe cineva pentru că știu că îl frământa foarte tare ce s-a întâmplat, a încercat să se împace cu ea și nu reușea. Bine, el are și niște orgolii destul de ciudate. Mie mi se pare că el și-a asumat faptul că a iubit-o foarte tare pe femeia asta, că femeia asta l-a dezamăgit, din punctul lui de vedere, că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a dat la o parte. În orice caz, i-a fost foarte greu să treacă peste acest moment, se băga în muncă multă ca să uite de lucrurile astea.

, a declarat Oana Roman.

Conform spuselor Oanei Roman, Liviu Vârciu a trecut prin numeroase decepţii şi nu a avut o viaţă uşoară.

 Îl cunosc pe Liviu Vârciu de foarte mulți ani și nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să-l văd transformat într-un tată atât de grijuliu. A devenit tată pentru a doua oară în septembrie și observ cât de mult s-a schimbat, cum o adoarme pe cea mică, o scoate la polimbare, Este un Vârciu pe care nu mi l-am imaginat. El a avut o viață destul de grea. Pe lângă toată celebritatea pe care a trăit-o când era la L.A. și toți banii ăia pe care i-a cheltuit aiurea, recunoscând și el că i-a cheltuit aiurea. Făcea banii cât pentru un apartament pe săptămână și îi juca la jocuri de noroc sau mai știu eu ce prostii, că nu s-a ales cu nimic din banii ăia. Apoi a trecut printr-o dramă absolut îngrozitoare, pentru că fratele lui a murit într-un accident de mașină, a avut niște datorii îngrozitoare de plătit, s-a chinuit să-și construiască o casă. A reușit într-un final și mă bucur că după toate aceste traume și griji prin care a trecut a reușit să ajungă într-un punct prin care să fie un tată împlinit. Poate că nu trăiește cea mai mare poveste de dragoste, dar trăiește o relație frumoasă, are un copil. Îmi aduc aminte  că era Isabela mică și a venit Liviu la noi să filmăm un episod pentru o emisiune, iar el trebuia să fie bona Isabelei. Trebuia să o adoarmă, să o schimbe și el era în faza în care zicea „cum să schimb eu pampers-ul la copil, să mă murdăresc?! Eu nu fac așa ceva! Nu am răbdare, nu pot să fac  asta „, și uite că s-a ajuns în momentul în care Liviu face lucrurile astea și s-a transformat din acel nebunatic într-un tată responsabil. Cred că avea nevoie de o stabilitate în viața sa și vreau să îl felicit.

, a adăugat gazda emisiunii.

Sursa: Viva.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X