Dezvăluiri incredibile în televiziune! Dezvăluiri halucinante în televiziune! Războiul dintre concurentele de la „Bravo ai stil” continuă. Presiunile din timpul showului au făcut o vedetă TV să cedeze și a izbucnit în lacrimi. Uite de unde a început scandalul.

Dezvăluiri incredibile în televiziune! Andreea Tonciu, căci despre ea este vorba, și-a exprimat aprecierea față de cei care o susțin, însă presiunile din timpul showului au făcut-o să cedeze.

Dezvăluiri halucinante în televiziune! Am fost acuzată de foarte multe lucruri

Întrebată de Ilinca Vandici, prezentatoare showului ce s-a întâmplat, aceasta a vorbit despre nemulțumirile pe care le are: „Ilinca, am fost acuzată de foarte multe lucruri în această emisiune. Eu nu am venit în emisiune ca să mă cert sau să fac vreun scandal cu cineva și mă deranjează foarte rău când sunt atacată și jignită pentru că eu, după cum știți, eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut”, a povestit Andreea Tonciu.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Pentru a fi acceptată la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unul dintre cele mai populare showu-uri din România, producătorii i-au spus Andreei Tonciu că trebuie să slăbească 10 kilograme. Acest lucru a reprezentat o provocare majoră ce trebuia îndeplinită în timp record. Tonciu nu s-a dat bătută și a făcut tot posibilul pentru a da o adevărată lovitură de imagine.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au început un adevărat război și nu ratează nicio ocazie pentru a își arunca cele mai dure și acide replici. Cearta dintre cele două concurente face deliciul telespectatorilor, iar rating-ul emisiunii a crescut simțitor.

Citește continuarea…