DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Fosta soție a lui Mădălin Voicu, Carmen Olteanu, a vorbit pentru prima oară despre divorțul de fostu partener de viață, care își reface viața alături de Adriana.

Deși nu îi place să vorbească despre viața ei personală, Carmen Olteanu, femeia care i-a dăruit do copii politicianului – Ștefan și Ioan, a vorbit despre acest lucru. Ea spune că o femeie cu doi copii nu se desparte dacă nu are un motiv întemeiat.

„Nu îmi face deloc plăcere să dezbat viaţa mea personală, motiv pentru care am cerut ca acest proces să se desfăşoare cu uşile închise. Referitor la motiv, vă spun doar că nu sunt genul de persoană care să arate cu degetul, însă vă asigur că o femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine!”, a declarat Carmen Olteanu, pentru click.ro.

Citește și: Halucinant! Mădălin Voicu și-a dat copiii în judecată. Uite care a fost motivul

„S-a dat o decizie, iar pensia alimentară a fost stabilită pentru un singur copil, nu pentru amândoi. În plus, nu s-au luat în calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, însă eu nu am o problemă cu această situaţie.

Am auzit că dumnealui este într-o relaţie şi că se cunosc de 30 de ani. Eu am doi parteneri (n.r.: râde). Am doi băieţi superbi, am cu cine să îmi împart tandreţea. Am copiii, meseria pe care mi-o iubesc enorm, restul… cum o vrea Dumnezeu! Oricum, trebuie să fie ceva care să mă convingă că merită. Ştiţi că mai e vorba şi de soartă”, a încheiat fosta soție a lui Mădălin Voicu.